Growing up

Growing up blev skabt af designer og CEO Henriette Steffensen i 1996. Til sin egen søn på 4 år manglede designeren lune trøjer der ikke kradsede på den lille bløde krop, havde høj funktionalitet, var lette at vaske og som kunne gå i arv. Fokus var allerede dengang på, at såvel design, kvalitet og farver skulle holde – ikke kun flere sæsoner, men også til flere børn.  

Growing Up blev solgt på det danske marked i 10 år. Nu er de første kunder blevet forældre og efterspørger ganske som Henriette selv, det lækre veldesignede fleecetøj som det de selv havde. En af dem er er Henriettes egen søn.

Det er derfor med stor kærlighed at Growing Up nu relanceres til babyer og småbørn op til 6 år. Kollektionen består af et selektiv udvalg af de mest populære styles, tilført den let genkendelige design DNA fra Henriette Steffensen. Kollektionen fås i et væld af farver og er ikke kønsopdelt. 

Du finder et nøje udvalg af trøjer, bukser, jumpsuits, tæpper og lege- samt ammepuder i et væld af farver i specialproduceret fleece. Alt er certificeret under OEKO-TEX® STANDARD 100 klasse 1 – de strengeste certificeringskrav netop til babyer.

NEMT AT HAVE PÅ

At være forælder er den mest udfordrende, vidunderlige og skræmmende oplevelse. Du bruger timer på kærligt at se på din baby, og timer på andre opgaver, der følger efter. Det er nemt og hurtigt at vedligeholde vores fleece styles, så du kan bruge mere tid på at kramme, lege og hvile! Bare smid det i vaskemaskinen på 30 grader, hæng det til tørre, og det er klart efter få timer.

FØL DIG TRYG

Vi har 15 års erfaring med OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeringer. Hver eneste lille del af alle vores designs er certificeret i klasse 1, hvilket betyder, at de lever op til de strengeste kriterier i overensstemmelse med følsom babyhud. Med vores certificeringer garanterer vi dig, at der ikke er nogen skadelige stoffer i nogen del af vores produkter.

NOGET FOR ENHVER SMAG

Måske har du forelsket dig i tanken om selv at bære vores fleece, og i så fald forstår vi dig godt! Vi elsker den bløde og hyggelige fleece og har skabt funktionelle designs til mænd, kvinder og hjemmet i mere end 20 år. Udforsk vores store udvalg af kvalitetsdesign til hverdagsbrug, hele året rundt samt til hjemmet, og find en favorit til hvert familiemedlem.